Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kita, matur suwun.

Hubungi kita dina ikiCN + 86-138 2883 3659

+86 0755 29760054utawa Email ing[email protected]


  • Babagan awake dhewe

Lab dental WanMei diadegake ing taun 1992, kanthi luwih saka 30 taun pengalaman ing kedokteran gigi restoratif. Kita minangka laboratorium dental layanan lengkap, adhedhasar ing Shenzhen China, kanthi meh 100 teknisi berpengalaman sing ngasilake restorasi kualitas top kanthi rega terjangkau. Gigi WanMei miwiti layanan outsourcing dental ing taun 2008, lan wis ndhaptar karo US FDA. Sampeyan bisa yakin manawa kabeh kasus digawe dening FDA sing wis didaftar lan sertifikat CE sing aman. Kita dadi bangga yen bisa nyukupi syarat-syarat pelanggan kanthi produk kualitas sing paling dhuwur, rega luar biasa kanthi layanan, pangiriman kanthi tepat lan pembayaran fleksibel tembung.

Maca liyane